sesuatu.

bismillahirrahmanirrahim. currently, i’m listening to this song. sedih sangat, dengar banyak kali pun tak hilang rasa sedih tu. huhu.

* mode : turun dan naik ~ *  -.-‘

 

 

Ya Allah, thabatkan aku untuk terus berada di jalanMu. Bimbing hatiku, kuatkan aku utk menghadapi segala ujian yang Kau berikan padaku. Sungguh, aku insan yang lemah ~ )’:

dear hati –> semangat, semangat please !

 

 

 

Advertisements

~ by SilahALQulub on January 7, 2012.

2 Responses to “sesuatu.”

  1. apalah maknanya menjadi manusia tanpa ujian. ujian itu adalah tarbiyyah dari Allah. ujian itu utk meninggikan darjat kita di akhirat kelak, iA. then, we should celebrate them kan? dan berterima kasih kepada Allah, sb masih sygkan kita dgn bagi banyak ujian, so that kita menjadi hamba yg bertakwa. 😉

    be strong sweeeetheart. 😉 ❤

    ps : just piece of advice. jgn poster sgt kita dlm masalah, kat luar. even dlm blog. sebab, x banyak pun, sikit ade affect kita sdiri. okay? 🙂

  2. salam wrt…sy pn pelajar di alex juga…boleh sy tau nama empunya blog?-nur,thun 2 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: